Algemeen

Zondag 22 november weer koffie drinken

Wegens corona kunnen er a.s. zondag opnieuw maximaal 30 mensen (exclusief medewerkers) aanwezig zijn. Wegens de verruiming van de coranaregels kunnen we ook weer koffie drinken na de dienst.

Je kunt je voor de ochtenddienst aanmelden via:

Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: secretariaat@defonteinapeldoorn.nl. Geef tijdig door als je niet kan komen om wat voor reden dan ook. Een mailtje sturen naar secretariaat@defonteinapeldoorn.nl is voldoende. Medewerkers hoeven zich niet aan te melden via internet. Die melden zich fysiek aan bij binnenkomst op zondag.

De Fontein heeft kaders rondom corona opgesteld: Download: Kaders van geloofsgemeenschap De Fontein rondom corona. We verwachten dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje meeneemt en opzet als je in het Kristal bent. Tijdens de dienst, als je zit, hoef je het mondkapje niet op te houden. Uiteraard wordt er ook zondag niet gezongen door de gemeente. De muziekgroep zal dat uiteraard wel doen. De stoelen worden klaar gezet. Het is de bedoeling dat gezinnen bij elkaar gaan zitten. Intussen houden we anderhalve meter afstand tot degenen die niet tot ons gezin behoren.