Algemeen

Tweede collecte 6 december: pioniersplekken Apeldoorn

De collecte is speciaal bestemd voor de plaatselijke kerkvernieuwing. Om een levende gemeente te kunnen zijn is vernieuwing belangrijk. In Apeldoorn worden een aantal plannen voor kerkvernieuwing uitgevoerd, zoals het project ‘de Sleutel’ en sinds vorig jaar ‘de Vuurplaats’ in De Maten. Daarnaast zijn nog enkele pioniersplekken in ontwikkeling. De landelijke kerk draagt financieel bij aan deze zogenaamde pioniersplekken, maar dat is niet voldoende. Daarom vragen we ook u als plaatselijke gemeente om een bijdrage te leveren. Je kunt je bijdrage geven aan het einde van de dienst, bij de uitgang, of via de chrch-app. Je kunt ook geven via https://defonteinapeldoorn.nl/ondersteun. Geef bij ‘Project’ aan dat u bij wilt dragen voor ‘Pioniersplekken Apeldoorn’. De betaling wordt afgehandeld via Mollie.nl. Mensen die graag het bedrag via hun eigen bankomgeving willen overmaken, kunnen gebruiken maken van de bankrekening NL58INGB0007810289 t.n.v. PGA betreffende De Fontein. Vermeld er wel bij: ‘Pioniersplekken Apeldoorn’.