Algemeen

Alle Fonteinactiviteiten online

De kerkenraadscommissie heeft naar aanleiding van het bericht van de overheid en het advies van de PKN het besluit genomen om per direct alle Fonteinactiviteiten alleen nog online te laten plaatsvinden. Dit betekent dat vanaf a.s. zondag 20 december geen publiek aanwezig kan zijn bij de opnames van de onlinediensten.

Ook alle andere activiteiten, zoals jeugdwerk, worden alleen online georganiseerd. Uiteraard blijven de online kringen na de kerkdienst gehandhaafd. De eerstvolgende online kring is op zondag 27 december, omdat de kringen alleen worden gehouden als een van onze eigen predikanten voorgaat.

  • De kerst-drive-thru in de wijk Zuidbroek, die gepland stond op zondag 20 december, gaat niet door.
  • Op 24 december, kerstavond, wordt er vanaf 19.00 uur een ‘viering vanuit de stal’ uitgezonden via www.defonteinapeldoorn.nl/live.
  • Op 25 december is wordt vanaf 10.00 uur de kerstdienst live uitgezonden.