Algemeen

Bijdragen aan de collecte via chrch-app

Wie heeft nog contant geld op zak om te geven aan de collecte? Geven is helemaal lastig als je online de diensten meemaakt. We hebben het makkelijk gemaakt. En de bankkosten zijn laag. Je kunt nu digitaal geven via de collectemogelijkheid van de chrch-app. In de chrch-app verschijnen in het startscherm de collectedoelen van de eerstvolgende zondag.

De app werkt als een soort portemonnee. Je kunt een saldotegoed ‘laden’ in de app. De kosten voor deze vorm van collecteren zijn laag. Bij het laden van het saldotegoed betaal je 35 cent extra aan bankkosten. Dit bedrag betaal je alleen bij opladen van het saldotegoed. Dus niet als je daadwerkelijk geld bestemt aan een collecte. Het is daarom aan te raden een flink bedrag op je saldotegoed te zetten, zodat de gemiddelde bankkosten lager worden. Vanuit dat tegoed kun je iedere zondag (of doordeweeks) geven aan de collectedoelen. Eenvoudiger kan het niet. Voor vragen over installatie van deze app? Mail secretariaat@defonteinapeldoorn.nl. O ja, en de app heeft nog veel meer zinvolle mogelijkheden. Bekijk het laatste nieuws en de agenda van De Fontein. Kerkdienst gemist? Bekijk die hier.

Om het je makkelijker te maken, hebben we een handleiding gemaakt: Handleiding chrch-app_nov 2020

Downloaden van de app:

 

 

 

 

QR-code chrch app Apple
Qr-code chrch-app android