Diaconie

Collecte kerstavond 24 december

Op Kerstavond 24 december is de collecte bestemd voor het missionaire werk van Bettelies Westerbeek. Zij is missionair pionier en buurtpastor Moerwijk in Den Haag. Geloven in Moerwijk is een pioniersplek van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) in Den Haag. Enkele weken geleden heeft ze een gesprek gehad met een van onze jongeren. Dit gesprek is ook vertoond tijdens een kerkdienst. We willen haar werk van harte ondersteunen.  U kunt geven via https://defonteinapeldoorn.nl/ondersteun. Geef bij ‘Project’ aan dat u bij wilt dragen voor de ‘Geloven in Moerwijk’. De betaling wordt afgehandeld via Mollie.nl. Mensen die graag het bedrag via hun eigen bankomgeving willen overmaken, kunnen gebruiken maken van de bankrekening NL58INGB0007810289 t.n.v. PGA betreffende De Fontein. Vermeld er wel even bij: ‘Geloven in Moerwijk’ of gebruik de chrch-app.