Algemeen Financiën

Actie Kerkbalans 2021

In verband met de corona-maatregelen ziet Kerkbalans 2021 er iets anders uit dan u gewend bent. De brieven worden dit jaar niet overhandigd in de kerk, maar zullen vanaf maandag 18 januari thuis in uw brievenbus belanden.

U kunt uw toezegging voor 2021 op twee manieren doen:

  1. Digitaal via de website http://pkn-apeldoorn.nl/bijdragen. Hier kunt u inloggen met uw postcode, huisnummer, geboortedatum en uw registratienummer. Het registratienummer kunt u vinden op het Kerkbalansformulier.
  2. Mocht u er digitaal niet uitkomen kunt u een antwoordstrook invullen en deze in de bijgevoegde antwoordenenvelop doen. De antwoordenvelop zal niet bij u thuis worden opgehaald, maar kan (zonder postzegel) verstuurd worden met de post. Het adres staat al op de envelop.

Wat is kerkbalans ook alweer? Dat kunt u zien in de volgende video: https://www.youtube.com/watch?v=-wllvg2WLd4

Heeft u nog vragen? Mail, app of bel gerust!

Hartelijke groeten,

Jos Nijkamp | Bijdragen De Fontein
bijdragen@defonteinapeldoorn.nl
06 – 509 209 67