Algemeen

Gemeentelid Johan Apeldoorn overleden

Ons gemeentelid Johan Apeldoorn is op 14 januari 2021 overleden op de leeftijd van 78 jaar overleden. Boven de kaart staat Psalm 23:1 geschreven: ‘De Heer zorgt voor mij, zoals een herder voor zijn schapen zorgt. Hij geeft me alles wat ik nodig heb.’

We wensen zijn vrouw Dicky Apeldoorn-Hendriksen, kinderen en kleinkinderen de troost van onze God toe. Op de rouwkaart staat: “Verdriet is er, maar met dankbaarheid dat verder lijden hem bespaard is gebleven, laten we u weten dat wij afscheid hebben moeten nemen van onze lieve man, pa en opa.’

Indien u geen kaart heeft ontvangen is er gelegenheid tot condoleren op woensdag 20 januari 2021 van 19.30-20.00 uur in Rouwcentrum Rouwenhorst, Christiaan Geurtsweg 24 te Apeldoorn. De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden.