Leren en ontmoeten

Gebedsbrief

Vanaf aanstaande woensdagavond ligt er wekelijks een nieuw initiatief op je te wachten in de Berichtenapp van de Fontein en in je mail: de Gebedsbrief. Het is een hand-out die je meeneemt in 10 minuten van persoonlijk gebed, een korte Bijbeltekst en actuele gebedspunten. Zo word jij geholpen om wekelijks even tijd te maken voor God. En zijn we biddend met elkaar verbonden.

We zien elkaar al weken via een scherm. Daarom lijkt het mij mooi dat we één keer per week een moment van gebed hebben rondom dezelfde inhoud. Je kan zelf kiezen wanneer in de week jij deze 10 minuten neemt. Wekelijks ligt de Gebedsbrief op woensdagavond in je mail en in de Berichtenapp van de Fontein.

Probeer het een keer uit. Laat me weten of het voor je werkt.

Samen bidden is nog altijd de motor van wie we zijn en wat we samen doen als volgelingen van Jezus.

Met hartelijke groet!,

Sander Ris