Algemeen

Wake voor een humaan asiel- en migratiebeleid 

Donderdagavond 4 maart om 19 uur is er in Apeldoorn een wake voor een humaan asiel- en migratiebeleid. De wake maakt deel uit van een Lopend Vuur door heel Nederland in aanloop naar de verkiezingen. Met de wake willen we mensen bewust maken van onmenselijke omstandigheden in vluchtelingenkampen aan de grenzen van Europa en kiezers erop attenderen dat hun stem bij de verkiezingen mede het asiel- en migratiebeleid bepaalt.

Vanwege de coronamaatregelen is er een livestream van de wake, te volgen via Facebook. Zoek op Facebook: Lopend Vuur Wake Apeldoorn of klik op: https://www.facebook.com/events/186429532822138. De organisatoren zijn Marieke Ekenhorst en Gertrudeke van der Maas, diaconaal ondernemer van de Protestantse Gemeente Apeldoorn. Meer informatie: lopendvuurapeldoorn@gmail.com, tel. 06-53207778.