Algemeen

Gemeentelid Bob Bredijk overleden

In de nacht van dinsdag op woensdag 24 februari is Bob Bredijk (83) overleden. Eerder die week was hij met benauwdheidsklachten opgenomen in het ziekenhuis. De verwachtingen waren toen al somber, maar zijn overlijden kwam toch nog zeer snel en onverwacht. Wij herinneren ons Bob als een sympathiek en betrokken gemeentelid van De Fontein, die zijn sporen in het vele (kerkelijk) vrijwilligerswerk ruim heeft verdiend. Hij had veel interesses en talenten, maar het geloof in God bleef de rode draad in zijn leven. Zijn markante aanwezigheid zal zeker gemist worden, in de eerste plaats door Clara en de kinderen. Aanstaande maandag is de afscheidsdienst. Meeleven en herinneren kan in de link die in de digitale rouwkaart staat die met de nieuwsbrief wordt meegestuurd. Zullen wij deze dagen bidden voor Bob, voor Clara en de kinderen?