Financiën

Tweede collecte 14 maart

De tweede collecte is deze week voor de wijkkas van De Fontein. En dan speciaal voor de paasactie scholen Zuidbroek. In de week voor Pasen delen we pakketjes uit op de scholen in Zuidbroek voor het thuis maken van Palmpasenstokken. De kinderen krijgen een paasstok met allerlei versiersels, paaseitjes e.d. en daarbij een uitleg van de achtergrond van de stok en uitleg van het Paasevangelie. Hiermee willen wij het paasevangelie onder de aandacht brengen bij de kinderen van Zuidbroek (en hun ouders), maar ook de contacten in Zuidbroek verder verdiepen en uitbreiden. En -juist in coronatijd – iets leuks doen voor de kinderen in samenwerking met de scholen en, hopelijk, ondernemers uit de wijk. De scholen hebben al enthousiast gereageerd op deze actie. Deze actie kost in totaal € 2.000, waarvan we de helft gesponsord krijgen vanuit het missionaire fonds van de PGA. De andere helft betalen we vanuit De Fontein. U kunt geven via de chrch-app (voorkeur) of via https://defonteinapeldoorn.nl/ondersteun. Geef bij ‘Project’ aan dat u bij wilt dragen voor de ‘Paasactie Zuidbroek’. Mensen die graag het bedrag via hun eigen bankomgeving willen overmaken, kunnen gebruiken maken van de bankrekening NL58INGB0007810289 t.n.v. PGA betreffende De Fontein. Vermeld er wel even bij: ‘Paasactie Zuidbroek’.