Algemeen

Gemeenteavond 16 maart

De kerkenraadscommissie kijkt terug op een gezegende, drukbezochte online gemeenteavond op 16 maart 2021. Wat een betrokkenheid op De Fontein is er bij de gemeenteleden. Tijdens de avond heeft Sjoerd Muller een inleiding gehouden over betrokkenheid bij de gemeente. Wim Burggraaf heeft ons meegenomen in de plannen van de kerkenraadscommissie. Daarna gingen de gemeenteleden in groepen uiteen en is nagedacht over de toekomst van De Fontein. Prachtig om te zien dat een van de groepen in gebed is gegaan en God gevraagd heeft om Zijn leiding. Na het gesprek in de groepen, ging Wim in op de financiële situatie van De Fontein.

Als je meegedaan hebt in groepen om te praten over de toekomst van De Fontein zien we graag jouw aantekeningen/reactie via secretariaat@defonteinapeldoorn.nl tegemoet. Een aantal mensen heeft al gereageerd. Dank daarvoor.

Volgende week zal er uitgebreid verslag gedaan worden over de bevindingen n.a.v. de gemeenteavond. Dan zullen we ook aangeven hoe we de komende tijd gaan werken aan de vernieuwing van de kerkenraadscommissie en hoe we met elkaar de verdieping gaan zoeken om te ontdekken wat God door middel van Zijn Geest ons te zeggen heeft over de toekomst van De Fontein. Een spannend, maar ook mooi traject. We zien ernaar uit.

Gemeenteleden die niet aanwezig waren tijdens de gemeenteavond kunnen de beelden via Youtube terugzien. Stuur even een mailtje naar het secretariaat en we sturen je de link toe. Heb je andere zaken die je kwijt wilt aan de kerkenraadscommissie? Stuur een mail naar het secretariaat.