Financiën

Tweede collecte 4 april

Elke 2e zondag van de maand beginnen we om half 10 met kinderkerk. Deze keer natuurlijk een weekje eerder, speciaal voor Pasen. Wat is dat toch steeds weer genieten! De collecte van vandaag is voor de onkosten van de kinderkerk. De kinderen hebben vorige week een tasje thuis ontvangen om zelf een palmpasenstok te knutselen. Vandaag bewonderen we de resultaten. We vragen je een financiële een bijdrage te leveren. je kunt geven via de chrch-app (voorkeur) of via https://defonteinapeldoorn.nl/ondersteun. Geef bij ‘Project’ aan dat u bij wilt dragen voor de ‘Kinderkerk’. Mensen die graag het bedrag via hun eigen bankomgeving willen overmaken, kunnen gebruiken maken van de bankrekening NL58INGB0007810289 t.n.v. PGA betreffende De Fontein. Vermeld er wel even bij: ‘Kinderkerk’.