Algemeen

Paasbrodenactie

Afgelopen vrijdag of zaterdag heb je als het goed is een paasbrood gekregen. Deze zijn rondgebracht door deelnemers van de zogenaamde Hoeliday-reis die wij twee jaar geleden hebben gemaakt om een bejaardentehuis te ondersteunen in Hongarije. Naast het feit dat wij het leuk vinden om je te verrassen met een lekker paasbrood en even een contactmomentje bij de voordeur te hebben, heb je in de flyer kunnen lezen dat wij de bejaardenhuisbewoners graag een goed matras willen geven i.p.v. de oude versleten matrassen waar ze nu op slapen.

Wij vragen jouw financiële steun hiervoor en hopen dat je een mooi bedrag over wilt maken. Je kunt geven via de chrch-app of via https://defonteinapeldoorn.nl/ondersteun. Geef bij ‘Project’ aan dat u bij wilt dragen voor de ‘Matrassenactie Hoeliday’. Mensen die graag het bedrag via hun eigen bankomgeving willen overmaken, kunnen gebruiken maken van de bankrekening NL58INGB0007810289 t.n.v. PGA betreffende De Fontein. Vermeld er wel even bij: ‘Matrassenactie Hoeliday’.

Wij weten zeker dat de bewoners van het bejaardentehuis je erg dankbaar zijn! Mocht je geen brood hebben ontvangen, meld dat dan via het volgende e-mailadres of mobiele nummer: m.bouwheer.1@kpnmail.nl / 06-47956921. Dan komen wij die als nog bezorgen.

Groeten en eet smakelijk,

De hoeliday-groep