Financiën

Tweede collecte 18 april

De vrijwilligers van Kerkradio Apeldoorn zorgen er iedere zondag voor dat er ’s morgens en tweemaal in de maand ook ’s avonds een kerkdienst van de Protestantse gemeente Apeldoorn wordt uitgezonden. Voor ouderen en mensen in zorgcentra wordt op woensdagavond een speciale op hen gerichte kerkdienst uitgezonden. Daarnaast zijn ook alle online kerkdiensten te beluisteren via kerkradioapeldoorn.nl . Sinds de start van de coronamaatregelen is door de enthousiaste groep vrijwilligers hard gewerkt om extra diensten te verlenen. Hiervoor zijn extra kosten gemaakt. Terwijl er ook geld nodig is voor de gebruikelijke kosten zoals onderhoud apparatuur en de zendvergunning. U kunt uw waardering voor Kerkradio laten blijken door uw bijdrage in de collecte. Je kunt geven via de chrch-app (voorkeur) of via https://defonteinapeldoorn.nl/ondersteun. Geef bij ‘Project’ aan dat u bij wilt dragen voor de ‘Kerkradio Apeldoorn’. Mensen die graag het bedrag via hun eigen bankomgeving willen overmaken, kunnen gebruiken maken van de bankrekening NL58INGB0007810289 t.n.v. PGA betreffende De Fontein. Vermeld er wel even bij: ‘Kerkradio Apeldoorn’.