Algemeen

Verhuisbericht Adri en Carien

Na ruim 21 jaar in Apeldoorn gewoond te hebben, zijn we op 20 april verhuisd naar Eibergen. Adri blijft in Teuge werken bij de MAF en Carien wil een kantoor voor haar praktijk voor Rouwbegeleiding opzetten. Daarnaast gaan we een B&B starten. We waren al een tijd aan het zoeken, maar uiteindelijk is het toch gelukt om iets te vinden waarin we dit kunnen combineren.

Omdat we vanwege het Coronavirus helaas niet persoonlijk afscheid kunnen nemen, willen wij u op deze manier toch gedag zeggen. Vanaf de start waren wij betrokken bij de Fontein. Met goede en warme herinneringen, denken we terug aan deze tijd. We hebben in uw midden mooie en gezegende momenten ontvangen: persoonlijke ontmoetingen en gesprekken, opbouwende en inspirerende diensten.  Maar ook een hele moeilijke tijd, waarin onze zoon Joël overleed en waarin u als gemeente ook zo door geraakt was en uw meeleven heeft laten blijken.

We willen u heel hartelijk bedanken voor alles en wensen u, zowel als Fontein, als in uw persoonlijk leven, Gods zegen. En mocht u in de buurt van Eibergen komen, hartelijk welkom! (Nieuwstraat 69 )

Een hartelijke groet,

Adri en Carien van Geffen