Jongerenactiviteiten

Matrassen actie

Rond de paasdagen is er een actie gehouden d.m.v. het uitdelen van paasbroden met daarbij een flyer met het verzoek om de actie te steunen om de 32 bewoners van het bejaardenhuis Oltalom in Hongarije van nieuwe matrassen te voorzien. U heeft daar massaal gehoor aan gegeven waardoor wij het benodigde bedrag van 3300 euro precies bij elkaar hebben gekregen! Inmiddels zijn de matrassen afgeleverd en in gebruik genomen. Niet alleen namens de Hoeliday jongeren groep maar juist ook namens alle bewoners, personeel en directrice heel hartelijk bedankt hiervoor! Dit huis krijgt geen subsidie van de overheid en kan ook geen toereikende bijdrage van de bewoners vragen dus zijn ze voor dit soort uitgaven afhankelijk van giften. Voor ons is een nieuw matras misschien iets vanzelfsprekends, maar voor hen een ongelofelijk groot geschenk. En het was ook hard nodig gezien de staat van de oude matrassen. Fijn dat ze weer lekker kunnen slapen en dat dit bijdraagt aan een fijne oude dag voor deze mensen.

Namens de Hoeliday groep,

Martijn Bouwheer