Algemeen

Nacht van Gebed

De jaarlijkse Nacht van Gebed keert terug naar de kerken. In de nacht van 4 op 5 juni kunnen bidders weer terecht in hun eigen locaties. De aanpak van vorig jaar, met uitsluitend livestreams vanwege de coronacrisis, wordt grotendeels losgelaten. Vorig jaar beperkte de coronacrisis de bewegingsvrijheid van veel mensen, waardoor publieksdeelname aan de Nacht van Gebed in een kerkgebouw vrijwel niet te realiseren was. Nu de pandemie geleidelijk aan kan worden teruggedrongen, is er volgens Open Doors weer ruimte om in kerkgebouwen of online samen te bidden.

Waar: De ontmoeting, Hoofdstraat 220 in Apeldoorn

Wanneer: Vrijdag 4 juni tot zaterdag 5 juni

Hoe laat: 22:00 – 2:00 uur

Toegang: Vrij voor iedereen

“Gebed is harder nodig dan ooit. Fysiek samen komen om te bidden stimuleert onze broodnodige verbondenheid met broeders en zusters in het wereldwijde lichaam van Christus.” – Maarten Dees (Directeur Open Doors)