Algemeen

Zestig mensen welkom tijdens kerkdiensten

Vanaf 7 juni 2021 zijn er maximaal zestig mensen welkom om de ochtenddiensten van De Fontein te bezoeken. Ook is er kinderoppas en kindernevendienst. Aanmelden voor de diensten kan via de website www.defonteinapeldoorn.nl. Klik op de dienst en meld je aan. Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen. Bij binnenkomst in het Kristal wordt iedereen geregistreerd (vooraf via de website of fysiek bij de ingangen van het Kristal), zodat bij besmetting de GGD bronnen en contacten op kan sporen. De aanmeldingslijsten worden twee weken bewaard en daarna in het kader van AVG vernietigd. Er staat op de tafel bij binnenkomst in het Kristal zeep om uw handen te wassen. Draag een mondkapje in de binnenruimtes. Door 1,5 meter afstand te houden, is de kans kleiner dat mensen elkaar besmetten. In de grote zaal van het Kristal zitten gemeenteleden en gasten tijdens de diensten 1,5 meter uit elkaar (echtparen en gezinnen mogen bij elkaar zitten). Volg de aanwijzingen van de kosters. Kinderen van 0 tot 4 jaar met een neusverkoudheid mogen naar de kinderoppas als zij geen koorts hebben. Dit geldt niet als kinderen contact hebben gehad met iemand die corona heeft of als een kind bij een volwassene woont die klachten heeft die passen bij corona én koorts heeft of benauwd is. Het kind moet dan thuisblijven. We zien uiteraard uit naar jullie komst!