Algemeen

Bij de diensten van zondag 13 juni

We zijn blij dat we zondag 13 juni ook weer maximaal 60 mensen kunnen ‘huisvesten’ in de grote zaal van het Kristal. We zullen daar ook het avondmaal vieren. Daarnaast zullen kinderen in de basisschoolleeftijd hun eigen kinderkerk hebben. Die dienst zal worden gehouden in een aparte zaal in het Kristal. Aanmelden voor de diensten kan via https://defonteinapeldoorn.nl/evenementen/ochtenddienst-13-juni-1000-uur/. Dit keer zullen de kinderen die de kinderkerk bezoeken niet tijdens het avondmaal uitgenodigd worden om het avondmaal gezamenlijk te vieren. Dit heeft te maken met het maximale aantal bezoekers in de grote zaal van het Kristal.

Uiteraard vragen we van alle bezoekers de regels van het RIVM in acht te nemen. Dit betekent dat als je je zitplaats verlaat je een mondkapje voor doet. We letten op elkaar dat we 1,5 meter afstand houden (dit geldt niet voor mensen uit hetzelfde huisgezin).

Na de dienst is er koffie en thee. Dit organiseren we, als het weer het toelaat, in de open lucht.

We zien uit naar een gezegende dienst.