Algemeen

Gemeenteavond 29 juni

Op 16 maart hebben we elkaar online ontmoet tijdens een gemeenteavond en op 29 juni geven we hier een vervolg aan. Omdat de zaal in het Kristal reeds bezet is en we niet direct een geschikt alternatief konden vinden, wordt het weer een online-versie. De avond start om 19.30 uur en we sluiten af om 21.30 uur.

Met elkaar willen we het hebben over 4 onderwerpen:

  • Hoe staat het met onze financiën? Wat is de verhouding tussen het geld dat we nodig hebben voor allerlei activiteiten en dat wat er binnenkomt. Is er een extra collecte nodig, of hoeven we ons hier voorlopig niet druk over te maken?
  • Wat doen we als gemeente op missionair gebied, met name in Zuidbroek. Sander praat ons hierover bij.
  • Vernieuwing van de kerkenraadscommissie. Hoe staat het ermee, waarom en wanneer? Wim zal een toelichting geven.
  • Voorstel voor avondbijeenkomsten en kringenwerk. Wat willen we gaan doen in het nieuwe jaar? Sjoerd gaat dieper in op deze onderwerpen.

Uiteraard is er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. We zien ernaar uit om met elkaar te spreken over de gemeente, waarbij we beseffen dat we leven onder de beschermende handen van God. Hij laat zijn gemeente niet los en stuurt juist werkers in de wijngaard erop uit.