Algemeen

Werkgroep Vieren iets voor jou?

Wie wil er meedenken over de zondagse diensten en meedoen in de werkgroep ‘vieren’? Met een groep uit de gemeente willen we nadenken over een evenwichtige opbouw van de diensten, de muziek, themadiensten en alles wat nodig is voor de zondagse samenkomsten van de Fontein. De mensen die nu de diensten mee voorbereiden zijn onderdeel van deze werkgroep. En ook de muzikanten die elke zondag hun bijdrage leveren. Beide groepen zien graag versterking komen! En ook de afstemming met het zondagse kinderwerk zal in deze werkgroep een plek krijgen.
Dus: wil je nadenken over wat een ‘fonteindienst’ is, wil je af en toe een dienst mee voorbereiden, wil je meedoen in de muziekgroep of ben je gewoon benieuwd om te ontdekken of deze werkgroep iets voor jou is? Meld je aan!