Algemeen

Open jij je hart voor kinderen in het azc Apeldoorn

Een kinderclub bij azc Apeldoorn. Een plek waar kinderen heerlijk kunnen spelen, luisteren, zingen en knutselen. Een plek waar ze de onzekerheid even kunnen vergeten en waar ze kind kunnen zijn. Een plek waar ze horen over de liefde van Jezus, ook voor hen. Bij een aantal mensen uit Apeldoorn is de wens ontstaan om een kinderclub op te starten voor de kinderen van het azc.

Voor we daadwerkelijk kunnen starten hebben we nog twee mensen nodig die mee willen draaien in het team om samen vorm te geven aan de opstart van deze kinderclub. Wanneer de kinderclub zal starten, zullen er meer vrijwilligers nodig zijn.

Heb jij hart voor kinderen? Wil jij hen in aanraking brengen met de liefde van Jezus? Dan komen we graag met jou in contact! Bij interesse of vragen: bel of mail gerust!
Kijk ook eens op: https://www.gave.nl/kinderwerk.

https://youtu.be/d2bnrJoe9yQ

Naam: Charlotte Molenaar

charlotte.molenaar99@gmail.com | 06-51442762