Algemeen

Aanmelding ochtenddiensten niet meer nodig

We gaan een nieuwe fase in m.b.t. de coronamaatregelen tijdens de ochtenddiensten. Vanaf aanstaande zondag 26 september is het niet meer nodig je aan te melden voor de ochtenddiensten. Iedereen is, zonder enige restrictie, van harte welkom! We zien uit om je weer te ontmoeten. Uiteraard houden we de regels aan die worden geadviseerd vanuit de overheid. Dit betekent concreet dat we op gepaste afstand naast elkaar gaan zitten. Voor mensen die moeite hebben met de nieuwe fase hebben we achterin de zogenaamde ‘koffiehal’ ruimte waar je wel op 1,5 meter van elkaar zit en waar niet gezongen wordt. Wegens de toch wel grote afstand tot voorin de zaal wordt ervoor gezorgd dat je de dienst zo optimaal mogelijk mee kunt maken via beeld en geluid. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met secretaris Herbert van Daalen: secretariaat@defonteinapeldoorn.nl of 06-53923120.