Algemeen

Start wijkkringen De Fontein

Nu de coronamaatregelen voor het overgrote deel weer zijn opgeheven, pakken we ook de draad weer op met het beloofde kringenwerk. Waarom we dat doen? Omdat we een groeiende gemeente zijn en het vooral na corona zaak is om elkaar ook buiten de zondagse diensten te ontmoeten, het liefst in kleine kring. In deze zogenaamde wijkkringen is er de mogelijkheid om kennis te maken met elkaar en met elkaars geloofsverhalen.

Dit najaar krijgt u via een mail te lezen in welke wijk en kring u ingedeeld bent. Door de gemeente in wijken in te delen, is de onderlinge afstand gering én is er een zekere mix van leeftijden. Inhoudelijk zullen de wijkkringen verband houden met de kerkdiensten, zodat ook daar een verband ontstaat: wat op zondag gebeurt, vind doorgang in de kringontmoetingen doordeweeks. Deze fysieke wijkkringen zijn eigenlijk een vervolg van het online kringenwerk gedurende de coronaperiode.

De wijkkringen zijn niet verplicht, maar worden wel van harte aanbevolen. Gemeenteopbouw staat of valt namelijk met of de gemeente elkaar kent en ontmoet. In die ontmoetingen is God nooit ver weg. Nogmaals: binnenkort krijgt u een mail met meer info én de wijk waarin u ingedeeld bent.