Algemeen Jongerenactiviteiten

Jeugdkringen De Fontein

Vrijwel alle jeugdkringen zijn begin september weer opgestart.

  • Juniaz (8-12) begint vrijdag 8 oktober in de Samuelkerk (Talingweg 41). De club is één keer in de twee weken.
  • Flow (12-16) heeft catechese en club op de vrijdagavond één keer in de twee weken in de Ecofactorij.
  • De 16+ers zijn na een interactieve startactiviteit in de stad weer opgestart in de huiskamers op de vrijdagavond, één keer in de twee weken. Alwaar we starten met een inhoudelijke discussie over geloofsvragen en dan afsluiten met veelal bord- of kaart spelletjes.
  • De 18+ houdt zijn kringen eens in de twee weken op de zondagavond in de Ecofactorij.

Interesse of meer weten? Neem gerust contact met ons op! Juniaz: Evert van Daalen, Flow: Martijn Bouwheer, 16+ : Annemiek Hogenstijn, 18+: Margriet van Duijvenboden (gegevens staan in de chrch-app). Mailen kan ook: jeugdwerk@defonteinapeldoorn.nl.