Algemeen Diaconie

Lunch met zwerfjongeren 

Zondag vieren we Gods liefde niet alleen in de ochtenddienst, maar ook samen met jongeren die in Apeldoorn op straat zwerven of ‘van slaapbank naar slaapbank’ gaan voor altijd weer een onzekere slaapplek. Om 12.30 begint er een Lunch in het Irenegebouw naast de Grote Kerk. Die is georganiseerd door het Outreachteam van de Gemeente onder zwerfjongeren, verschillende Fonteiners en vrijwilligers uit andere wijkgemeenten. Ook jongeren uit onze 18plusgroep en andere delen van de Protestantse Gemeente Apeldoorn doen mee. Zeker twintig zwerfjongeren mogen we ontvangen – leren kennen – in de watten leggen. Daar zien we enorm naar uit! We vragen jullie gebed voor goede ontmoetingen en het begin van voorzichtige vriendschappen waarin Jezus zichtbaar wordt. Namens Marco Betman (Outreachteam Zwerfjongeren) en iedereen die met ons mee-organiseert – dank jullie wel voor jullie gebeden en ondersteuning!

Sander Ris