Algemeen

Kerkradio Apeldoorn bestaat 70 jaar

Kerkradio Apeldoorn bestaat op zondag 31 oktober 2021 precies 70 jaar. In de afgelopen 70 jaar is er veel veranderd. Van de ouderwetse kerktelefoon thuis aan de muur via bandrecorders en cassettebandjes met de opgenomen diensten zijn er nu digitale opnamen van de diensten. Vanuit alle kerken van de Protestantse Gemeente Apeldoorn kunnen diensten worden uitgezonden, al dan niet rechtstreeks en via de modernste mediakanalen als Ziggo, DAB+ en een livestream via internet. Dankzij het enthousiaste team vrijwilligers van Kerkradio Apeldoorn en de technische voorzieningen die, mede dankzij giften, konden worden aangeschaft was het mogelijk om tijdens de Coronapandemie iedere zondag van maar liefst zeven wijkgemeenten de onlinediensten uit te zenden. Ter gelegenheid van het jubileum zijn er enkele korte filmpjes gemaakt die u via de website van Kerkradio Apeldoorn kunt bekijken. Elders op de website vindt u de linken naar de diverse kerken en overige informatie. Voor vragen over kerkradio, bijv. over problemen met de ontvangst, kunt u bellen naar 055-5415844 (Henk de Boer) of 055-3603901 (Jan Holtman). Zij helpen u graag.