Algemeen

Avonddiensten

Nu weer wat meer avonddiensten hebben de laatste weken klinkt weleens de roep om vaste bijeenkomsten op de eerste en derde zondagavond van de maand. Hoe verleidelijk ook, de geringe animo hiervoor en de belasting voor de (technische) begeleiding doen ons toch besluiten om voorlopig ad hoc avonddiensten te organiseren. Deze worden dan ruim van tevoren aangekondigd en zo breed mogelijk voorbereid met gemeenteleden. In dat licht zijn de eerste twee avondbijeenkomsten voor de komende tijd de ‘apologetische’ avond van Maarten Leeraar en Ruben Baan (hoe verdedig je je geloof naar buiten toe?) van 14 november 19.00 uur én de bijeenkomst van 12 december om 19.00 uur over The Great Reset en christelijk vaccinatie-denken vanuit het Bijbelboek Openbaringen. Beide avonden worden gehouden in Het Kristal. Wilt u met die laatste meedenken (de eerste is te kort dag immers) stuur dan een mail naar sjoerdmuller@defonteinapeldoorn.nl.