Algemeen

Bijeenkomsten rondom kerst

In De Fontein zijn we druk bezig met het voorbereiden van allerlei activiteiten rondom Kerst. Hierbij een overzicht:

  • In de week voor Kerst krijgen de kinderen van de basisscholen in Zuidbroek een tasje met lekkernijen en een knutselwerkje. Ook worden ze, samen met hun ouders, uitgenodigd voor de kerstdienst op Eerste Kerstdag.
  • In de week voor Kerst krijgen alle medewerkers van de GGD op de priklocatie in Zuidbroek een bedankkaartje voor hun inzet.
  • Op 24 december staat De Fontein met een kraampje bij de supermarkt Coop in Zuidbroek. Daar wordt warme chocolademelk uitgedeeld en krijgen de mensen een flyer met een uitnodiging voor de kerstdienst op Eerste Kerstdag. Ook wordt daarin de Alphacursus aangekondigd.
  • Onder voorbehoud van versoepeling van de coronaregels willen we 24 december om 21.00 uur ‘s avonds een zangavond organiseren in het Kristal. Hierover later meer.
  • Op 25 december is iedereen van harte uitgenodigd voor de kerstdienst in het Kristal.
  • Op 26 december is iedereen van harte uitgenodigd voor de gezamenlijke dienst van alle wijken in de Grote Kerk. Er is dus geen dienst in het Kristal! Ds. Sjoerd Muller en ds. Gertrudeke van der Maas zullen deze dienst leiden.