Algemeen

Update coronaregels (3 dec 2021)

De persconferentie van vorige week vrijdag heeft geen directe aanleiding gegeven om de regels m.b.t. het bezoeken van de diensten te veranderen. Wel wil de kerkenraadscommissie opnieuw benadrukken dat we met elkaar de regels van het RIVM in acht nemen. Er wordt naar ons gekeken hoe we ons gedragen op zondagmorgen. Daarom een dringend beroep om een mondkapje te dragen in de wandelgangen van het Kristal. In de zaal staan de stoelen in de coronastand, dus op 1,5 meter afstand per gezin/echtpaar/alleengaande. A.s. zondag zullen we wellicht enkele gasten hebben n.a.v. het afscheid en inzegenen van kerkenraadscommissieleden en de bevestiging van Marjoleine Engelbert als voorzitter van de Algemene Kerkenraad. We vragen je uitdrukkelijk thuis te blijven als jij en/of familieleden uit hetzelfde gezin gezondheidsklachten of corona hebben. De kerkenraadscommissie gaat ervan uit dat een ieder daar zijn/haar verantwoordelijkheid in neemt. Houd ook bij het koffie drinken voldoende afstand van elkaar.

Jeugdactiviteiten gaan in principe door. De kerkenraadscommissie vindt de bijeenkomst van de jeugd vallen onder essentiële bijeenkomsten. Uiteraard geldt ook voor de jeugd dat ze zich houden aan de coronaregels.

De avondbijeenkomst die gepland staat op 12 december zal online worden gehouden.