Algemeen

Update coronaregels (18 dec 2021)

Wegens de aangekondigde harde lockdown heeft de kerkenraadscommissie zaterdag 18 december 2021 besloten de dienst op a.s. zondag 19 december 2021 alleen online uit te zenden via youtube. Normaal nemen we beslissingen op basis van de adviezen van de PKN, maar we verwachten niet dat die vandaag nog worden bekend gemaakt. Daarbij komt dat we een extra verantwoordelijkheid hebben naar de bewoners van het Kristal. We zijn als gemeente te gast in een openbaar gebouw. De activiteiten liggen daar ook stil.

Je begrijpt dat we niet blij zijn met deze situatie. Toch zien we op dit moment geen andere mogelijkheid. Zou je dit bericht willen delen met gemeenteleden? Begin volgende week zal de kerkenraadscommissie nadenken over de diensten tot en met zondag 9 januari. We wensen u, ondanks deze vervelende omstandigheden, van harte een gezegende zondag toe.

YouTube player