Algemeen Missionair

Update pionierswerk Sander Ris

Aansluitend aan de online ochtendviering van volgende week zondag 9 januari geef ik een update over ons pionierswerk in Zuidbroek en stadsbreed in Apeldoorn. Wat hebben we vorig jaar met elkaar kunnen doen; wat heb ik zelf als pionier gezien en gedaan; en wat zijn onze plannen voor 2022? De ochtendviering zal rond 11:00 afgerond worden. Vervolgens sta ik nog een 20 minuten voor het scherm om te vertellen en is er gelegenheid voor vragen en gesprek via de chat van ons youtube kanaal.

In 2021 heb ik tijdens een online gemeenteavond het nodige verteld over ons missionaire- en pionierswerk. Daarbij heb ik uitgelegd hoe ik zelf te werk ga en welke dromen we als geloofsgemeenschap najagen, wanneer het gaat over pionieren in de stad en mensen bekend maken met Jezus. Eén van de reacties op mijn presentatie toen was: ‘Dit mag je vaker doen! Dan blijven we als gemeenschap betrokken’. Vandaar de update van ong. 11:00-11:30 zondag 9 januari via ons youtube-kanaal.

ds. Sander Ris