Jongerenactiviteiten

Catechisatie Vrijdag 21 januari – 19:00 uur

De kerk WIJ geloven

De kerk is voor geloof onmisbaar, de plek waar wij als christenen geboren worden. Als er een plek op aarde is waar je leert dat je elkaar nodig hebt en waar je dat ook kunt oefenen is dat de kerk. Zo heeft God dat bedacht en gewild. Mensen zijn geschapen voor verbondenheid omdat God zelf een God van verbondenheid is. Samen dus niet in je eentje samen dus niet ieder voor zich samen ontdek je veel meer. We zijn dus niets zonder de familie, een Tesla in 111.000 losse onderdelen is geen Tesla. Kerkvader Augustinus zei het zo: wie God als Vader heeft, heeft altijd de kerk als moeder. Kerk zijn is : samen leven elkaar nodig hebben niet om elkaar heen kunnen en willen. Vanavond zijn wij samen om met elkaar te lezen, te ontdekken, te delen, ben jij erbij? Wij zien naar je uit! Let op de locatie is de Samuelkerk Talingweg 41, Apeldoorn