Algemeen

Update over fysieke ochtenddiensten

De PKN heeft deze week bericht dat kerken weer maximaal 50 mensen mogen toelaten tijdens de zondagse diensten. Op dit moment vindt de kerkenraadscommissie uitbreiding tot het maximum aantal een stap te ver. Dit heeft mede te maken met het feit dat we te gast zijn in een openbaar gebouw. We hebben een voorbeeldfunctie naar de bewoners.

We zien echter wel mogelijkheden om zo’n 20 mensen te ontvangen. Ouderen uit het Kristal zijn gevraagd de dienst te bezoeken. Het ziet ernaar uit dat we zo’n 15 plekken hebben voor gemeenteleden/gasten van buiten het Kristal die echt behoefte hebben om de dienst fysiek te bezoeken.

Wil je de dienst a.s. zondag fysiek meemaken? Stuur een mailtje (secretariaat@defonteinapeldoorn.nl) of whatsapp (06-53923120) naar de secretaris met hoeveel mensen je wilt komen. Dan hoor je zaterdag 22 januari voor 20.00 uur of je de dienst daadwerkelijk kunt bezoeken.

Een gezegende zondag toegewenst.