Diaconie

Diaconie pga betrokken bij lijsttrekkersdebatten

Op 29 januari start de lokale omroep ‘Samen 1’ een programma rondom de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. Vijf weken lang komen er politieke partijen langs die uit gaan leggen wat er de komende jaren in hun visie moet verbeteren in Apeldoorn. Aansluitend zal er door de lijsttrekker gedebatteerd worden aan de hand van actuele thema’s.

De diaconie van de Protestantse Gemeente Apeldoorn levert hierbij een bijdrage. Het diaconale deel zal steeds vallen onder het centrale thema: Samen Leven. Aandacht zal gevraagd worden voor onderwerpen als armoede, jeugd/jongeren, vluchtelingenbeleid, ouderen en schuldenproblematiek.

De moeite waard om mee te kijken of te luisteren. Start 29 januari om 15.00 uur; debat vanaf 16.00 uur.

Samen1 radio
Apeldoorn  107.1 FM
Ziggo kanaal 916
KPN/XS4all kanaal 1055

Samen1 TV
Ziggo kanaal 36 of 329
KPN/XS4all kanaal 1355