Financiën

Tweede collecte 13 februari

Sinds zomer 2018 worden er bij huizen in Apeldoorn waar in de Tweede Wereldoorlog Joden hebben gewoond en van daaruit zijn weggevoerd zwarte, granieten stenen geplaatst. In de stenen zijn de naam, leeftijd, datum- en plaats van overlijden gegraveerd. Het vervaardigen van de stenen, het graveren, de steenleggingen enz. brengt kosten met zich mee. De algemene kerkenraad wil met de opbrengst van deze collecte de werkgroep Gedenkstenen Joods Apeldoorn van harte steunen. Je kunt geven via de chrch-app (voorkeur) of via https://defonteinapeldoorn.nl/ondersteun. Geef bij ‘Project’ aan dat u bij wilt dragen aan de ‘Gedenkstenen’. Mensen die graag het bedrag via hun eigen bankomgeving willen overmaken, kunnen gebruiken maken van de bankrekening NL58INGB0007810289 t.n.v. PGA betreffende De Fontein. Vermeld er wel bij: ‘Gedenkstenen’.