Algemeen

Start veertigdagenproject

We hebben uw hulp nodig! Komende weken, vanaf aanstaande zondag, willen we starten met ons veertigdagenproject. Dit keer houden we grofweg per week de zeven werken van barmhartigheid aan zoals door Jezus aangegeven in de Bijbel. Dat resulteert iedere week in een vraag én en gemeentelid die in een kort filmpje deze vraag beantwoord. Voor aanstaande zondag 27 februari is de eerste vraag: “Waar zit jij aan vast?” (vrij naar “de gevangen bezoeken” uit de zeven werken) Dus waar kun jij écht niet zonder, wat is bijna een verslaving, waarvan word jij chagrijnig als het er niet is? Op zondag roepen we mensen in de kerkzaal op om deze vraag te beantwoorden, liefst van verschillende leeftijden. Een opnametje duurt nog geen vijf minuten; en we hebben dus vier mensen nodig voor de eerste week. De filmpjes worden dan uitgezonden gedurende de veertigdagentijd en bevat eveneens een doorlopende Bijbeltekst naar Pasen toe, en inspirerende teksten.