Algemeen

We zien er naar uit je weer te zien

De coronaregels zijn vrijwel allemaal afgeschaft. We zijn blij jullie te zien tijdens de diensten op zondag in het Kristal. Ook starten de wijkkringen weer. De zondagse diensten zullen we ook online blijven aanbieden en we hopen dat deze manier van verbondenheid wordt gewaardeerd. Maar als het enigszins mogelijk is, zien we je graag fysiek, op zondag, maar ook op andere momenten. Kerk-zijn beleef je immers met elkaar.

“Zoals ons ene lichaam vele delen heeft en die delen niet allemaal dezelfde functie hebben, zo zijn we samen één lichaam in Christus en zijn we, ieder apart, elkaars lichaamsdelen.” Romeinen 12: 4 en 5.

Drie redenen (met dank aan Tim Keller):

  1. Een gemeente (kerkgezin) helpt je om je op God te focussen. Je wordt zo makkelijk afgeleid door alles om je heen. Samenkomen met een kerkfamilie zal je helpen je op God te focussen.
  2. Het leven is niet altijd rooskleurig en het is niet de bedoeling je alleen te laten tobben. Daarom vormt God een groep mensen om je heen -de kerk- die samen met jou de strijd van het leven aangaan. Je bent niet alleen.
  3. Een kerkgezin helpt je om je geloof te versterken. Wanneer je een relatie hebt met andere mensen in Gods gezin, versterk je elkaar. Broeders en zusters in de gemeente moedigen je aan om de juiste prioriteiten te stellen. Samen werk je aan versterking van je geloof.

Tot zondag in het Kristal en/of tijdens de wijkkringen of andere ontmoetingen.

NB. We stoppen met de whatsappgroep ‘Chat Fonteinonline’. Deze hebben we ingesteld toen door Corona de diensten alleen online werden aangeboden. Omdat er nu weer fysieke diensten zijn, sluiten we deze groep af.