Diaconie

Inzameling voedselbank

Het zal u de laatste weken niet zijn ontgaan. De bekende blauwe kratjes van de voedselbank staan zondags weer bij beide ingangen van het Kristal. En voor degene die nieuw zijn, de Fontein zamelt al jaren producten in voor de voedselbank. Door de coronapandemie en de daarbij getroffen maatregelen moesten we hier helaas mee stoppen. Maar gelukkig nu er geen beperkingen meer zijn kunnen we ook de voedselbank Apeldoorn weer ondersteunen.

 

Ruim 200 gezinnen zijn afhankelijk van deze voedselbank omdat ze de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. En met de stijgende prijzen voor energie en ook voor de dagelijkse boodschappen is de verwachting dat dit aantal de komende tijd gaat toenemen.

 

Uw bijdrage in de vorm van twee producten is hierbij meer dan welkom. We zamelen elke week in dus u kunt wekelijks uw bijdrage in de blauwe kratjes deponeren. De producten voor de maand april zijn rijst en nasi-/bami kruiden. We hopen dat de medewerkers van de voedselbank aan het eind van de maand weer meerdere kratjes bij ons kunnen komen ophalen.