Algemeen

Het belang van JobHulpMaatje

In de afgelopen maanden heeft JobHulpMaatje zich bewezen als een succesvolle methode waarbij Maatjes werkzoekenden ondersteunen in hun weg naar (vrijwilligers)werk. Het JobHulpMaatje traject onderscheidt zich van een traditioneel uitzendbureau of groepsbijeenkomsten door informele en persoonlijke het één op één contact tussen Maatje en werkzoekende. In het traject fungeert het Maatje niet alleen als een vraagbaak of klankbord, maar is er ook sprake van persoonlijke aandacht waardoor de (kwetsbare) werkzoekende op een natuurlijke manier nieuw zelfvertrouwen opdoet. Zonder Maatjes uit kerken geen JobHulpMaatje. Lees in de nieuwsbrief hoe ook jij met een klein gebaar een groot verschil kunt maken voor uw medemens.

https://issuu.com/jobhulpmaatjeapeldoorn/docs/nieuwsbrief_jobhulpmaatje_maart