Algemeen

Sportfreaks en De Fontein gaan samenwerken

Sportfreaks is een christelijke evangelisatieorganisatie. Het team van Sportfreaks sport al 18 jaar in Apeldoorn zuid met kinderen/tieners/jongeren en vertellen aan deze kinderen doormiddel van sport/spel/toneel/dans/bijbelverhalen over het geloof! Dit doen we in de zomerperiode (na de meivakantie) 1x in de 2 weken op zondag en in de winterperiode (vanaf midden september) op de eerste zondag van de maand. We sporten dan van 14:00 tot 16:00 op het veld aan de spechtweg en rond 15:00 hebben we een pauze waarin we ons dramastukje/dans/bijbelverhaal vertellen. Dit doen we op een laagdrempelige manier om de kinderen wat mee te geven over het geloof. Wij getuigen God overtuigd!

Wij als Fontein gaan samen werken met Sportfreaks! Een deel van onze jongeren gaan helpen in het sportteam en leiding van de clubs gaat helpen in het kerkteam. Maar wij als gemeente kunnen ook helpen! Er is vooral hulp nodig tijdens de Rebound week! In de meivakantie (2 tot 6 mei) starten we onze zomerperiode met Rebound. In deze sportweek sporten we 2x per dag 5 dagen lang op het veld. Op de vrijdag eindigen we atijd met een groot toernooi! Op deze sportweek komen veel kinderen op af vanuit de buurt. In deze week bespreken we altijd een christelijk thema. Dit jaar is ons thema Alles andersom. We gaan de kinderen/tieners/jongeren vertellen over hoe Jezus eigenlijk alles anders deed.

Dit project kunnen we natuurlijk niet doen zonder gebed. Zou jij dit project willen volgen en mee willen bidden/danken? Word dan lid van de gebedsapp van Sportfreaks! Stuur een whatsapp berichtje naar 06-81360895 of een mailtje naar sportfreaksgebedsteam@gmail.com. En dan kan je toegevoegd worden!

Ook kunt u tijdens de rebound week langskomen om het team een hart onder de riem te steken!