Algemeen

Vakantiegeld Samen Delen 2022

Vakantiegeld Samen Delen gaat weer van start. ‘Dat er nog mensen zijn die iets voor een ander over hebben!’ verzuchtte een mevrouw vorig jaar, toen ze een bijdrage ontving uit deze actie van 31 kerken in de gemeente Apeldoorn. Ze had tranen in de ogen.

Ook dit jaar organiseren we dit gebaar van verbondenheid weer. Waar veel mensen het financieel goed hebben, is er een groeiende groep mensen die niet of nauwelijks voldoende inkomen heeft voor de vaste lasten en dagelijkse boodschappen. Op vakantie gaan is er vaak helemaal niet meer bij.

Doet u ook dit jaar weer mee? De actie loopt tot en met Pinksteren – 6 juni. Tot die tijd zijn giften en aanvragen van harte welkom. Alle informatie vindt u op www.vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl

Contact? Mail naar noordoost@vsdapeldoorn.nl.