Algemeen Diaconie

Introductie: Serve the City Apeldoorn

Serve the City 055 is een initiatief van kerken, welzijnsorganisaties en Stichting Present in Apeldoorn, die de handen ineenslaan om een nieuw diaconaal-missionair event neer te zetten.  Zaterdag 25 juni 2022 steken vrijwilligersgroepen uit zes kerken hun handen uit de mouwen. Verspreid over de stad doen zij op deze dag allerlei vrijwilligersprojecten, begeleid door welzijnsorganisaties ter plekke. En u raadt het al: wij als Fontein doen ook mee!

Het doel van deze zaterdag is om kerken te laten beleven hoe mooi het is om Apeldoorners te ontmoeten die we normaal gesproken niet tegenkomen; en samen met welzijnsorganisaties een fantastisch event neer te zetten dat de stad goed doet. Onze droom is dat ons initiatief de samenwerking versterkt tussen allerlei kerken, verenigingen en welzijnsorganisaties; en kerken opnieuw in vuur en vlam zet met de liefde van God voor iedereen in onze stad.

Vanuit de Fontein zijn we voor dit event op zoek naar 4 vrijwilligersgroepen van ongeveer 4 tot 6 man. Denk bijvoorbeeld om samen een team te vormen met je jeugdgroep, kring, commissie, team, kerkenraden etc. Aankomende zondag 1 mei staat de dienst ook in teken van dit Event en kunt u zich direct aanmelden bij Margriet van Duijvenboden (contactpersoon namens onze kerk). Wees erbij en laat je inspireren door Sander en Margriet om mee te doen!

Flyer: Flyer Serve the city