Algemeen

Vrouwendag Fontein: High-tea en kledingruil

Eindelijk is het zover: de lang verwachte vrouwendag van de Fontein gaat plaats vinden op zondag 12 juni! De vrouwenkring organiseert een high tea mét kledingruil om elkaar als vrouwen te ontmoeten en te bemoedigen! Het is voor alle leeftijden en voel je vrij om andere geïnteresseerde vrouwen uit je omgeving uit te nodigen voor de middag. Het is de bedoeling dat je zelf wat meeneemt om te nuttigen tijdens de high tea en je je kledingkast doorspit op zoek naar items die je niet meer draagt. We zijn voor de middag ook nog op zoek naar mensen waarvan we het mooie theeservies (theepot met kop en schotels) mogen lenen, dat drinkt wel zo lekker! Meer informatie over aanmelden: zie de flyer.

Hopelijk allemaal tot dan: Gera, Annemiek, Sabina en Margriet

Flyer: 2022-06-12 vrouwendag Fontein