Algemeen

Serve The City: nog twee weken voor het samenstellen van een team

Twee weken geleden vertelden we u over het initiatief Serve the City! Veel enthousiaste reacties volgden en ideeën voor een team ontstonden… maar de tijd gaat snel! Om de actie zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op de interesses van de groep, hebben we het liefst dat de groepen over twee weken bekend zijn! Dus twijfel niet langer en schrijf u in.

Serve the City 055 is een initiatief van kerken, welzijnsorganisaties en Stichting Present in Apeldoorn, die de handen ineenslaan om een nieuw diaconaal-missionair event neer te zetten.  Zaterdag 25 juni 2022 steken vrijwilligersgroepen uit zes kerken hun handen uit de mouwen. Verspreid over de stad doen zij op deze dag allerlei vrijwilligersprojecten, begeleid door welzijnsorganisaties ter plekke. Voor meer info of vragen: margrietkrom@gmail.com.