Algemeen

Voorjaarsconferentie CWN-CWJ

De Voorjaarsconventie van de CWN-CWJ wordt gehouden op 25-29 mei 2022 op De Betteld in Zelhem. Bishop Zac gaat voor gerechtigheid, vrede en een eerlijke overheid Bisschop Zac Niringye was jarenlang leider van de Church of Uganda. Nu is hij een bekend politiek activist en strijdt hij voor gerechtigheid, vrede en een eerlijke overheid. Bishop Zac heeft een groot hart voor de kerk wereldwijd en een verlangen dat de kerk aan het koninkrijk van God bouwt.

De CWN is een oecumenische beweging vol vrijheid, vroomheid en vrolijkheid. Als christenen uit verschillende tradities, kerken en gemeenten – in alle leeftijden – zoeken wij met elkaar naar opfrissing, verdieping en verbreding van ons christen-zijn. Met dat doel organiseren wij onder andere Conventies en jeugdkampen. Charismatisch in CWN verwijst naar ‘charismata’, de gaven van de heilige Geest die vrij kan waaien binnen de CWN.

Meer informatie: https://www.cwn-cwj.nl/aankomende-conventie-vj/