Algemeen

Meet Your World Festival 5 juni van 13.00-18.30 uur

Op Pinksterzondag, 5 juni, is er een spetterende middag vol ontmoetingen, workshops, muziek en meer. Stichting de Vrolijkheid op het AZC geeft wekelijks muziekworkshops voor kinderen op het AZC en organiseert met het wereldmuziekorkest Méli-Mélo een feest voor AZC-bewoners èn Apeldoorners met dans en muziek: het Meet Your World Festival. Samen met Gigant en andere organisaties is er nu deze kans om het mee te vieren! Een van de diakenen van de PGA zit in de organisatie en deelt dit bericht graag binnen de kerk. Welkom aan iedereen. Tickets zijn gratis; voor de muziek èn voor de workshops. Wel  graag reserveren. Een uitgelezen kans om mensen te ontmoeten die je niet vanzelf tegenkomt in je dagelijks leven.

Kijk voor meer informatie, tickets en de workshops op Meet Your World Festival – GIGANT | Apeldoorn