Algemeen

Voorbereidingen Serve the City 055 op 25 juni in volle gang!

Samen met een kring van kerken en welzijnsorganisaties zijn we vol aan de slag. Zaterdagochtend 25 juni zullen we met ruim vijftien groepen (van ieder zo’n 4 á 5 personen) vanuit De Fontein, Juliana- , Tabernakel-, Barnabaskerk en de Drie Ranken, de stad ingaan om Present-achtige projecten te doen. Zo brengen we iets moois in de stad van onze God! Of zoals we laatst zongen in een viering:

You’re the God of this city
You’re the King of these people
You’re the Lord of this nation – You are.

Dat vieren we komende week met Hemelvaart. En 25 juni is één van de manieren om er samen als kerken iets van te laten zien. Vanuit De Fontein doen er nu al vier groepen mee – en dat vinden we heel gaaf. We zien er naar uit om 25 juni er samen met andere kerken op uit te trekken. Bedankt voor jullie betrokkenheid en gebeden!

Sander Ris en Margriet van Duijvenboden, namens de ‘ronde tafel’ van kerken en welzijnsorganisaties die Serve the City vormen.