Algemeen

Vrouwendag De Fontein

Hallo mooie vrouw,

Zoals eerder aangekondigd vindt op zondag 12 juni 2022 van 13.30 – 15.00 uur de lang verwachte vrouwendag van de Fontein plaats. Tijdens deze (mid)dag gaan we met elkaar genieten van een high tea en kan je deelnemen aan de kledingruil. Zo kunnen wij elkaar als vrouwen ontmoeten en bemoedigen! Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met Gera of Margriet. Aanmelden kan per e-mail: geralogtenberg@hotmail.com of via het aanmeldformulier die op zondagen klaarligt op de statafels bij de kerk.

Deze dag is voor alle leeftijden. Voel je vrij om andere geïnteresseerde vrouwen uit je omgeving uit te nodigen voor de middag. Het is de bedoeling dat je zelf wat eten/drinken meeneemt om te delen tijdens de high tea (denk aan chocola, salade, sandwiches enz.). Mocht je graag duurzaam willen zijn, spit dan je kledingkast door en neem kleding mee die kan worden geruild/overgenomen. Dit is niet verplicht ;).

We zijn voor de middag ook nog op zoek naar mensen waarvan we het mooie theeservies (theepot met kop en schotels) mogen lenen, dat drinkt wel zo lekker!

Hopelijk tot dan!

Met vrouwelijke groet,

de 25+-vrouwenkring

Gera, Annemiek, Sabina, Charlotte en Margriet